accesskey_mod_content

Índex d'Innovació Global 2021

  • Opinar
  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

La 14ª edició de l'Índex d'Innovació Global proporciona noves dades i anàlisis sobre l'estat de la innovació global i permet als lectors i responsables polítics comparar l'acompliment de l'ecosistema d'innovació de més de 130 economies. L'última edició atorga a  Espanyauna puntuació de 45,4 punts i la 30ª posició dels 132 països analitzats, la 19ª entre els països europeus.

Gráfico explicado en el párrafo anterior

L'índex analitza 7 pilars: Institucions, Capital humà i investigació, Infraestructures, Sofisticació del mercat, Sofisticació del negoci, Coneixement i resultats tecnològics i Resultats creatius. Espanya se situa en tots els pilars, excepte Sofisticació del negoci, en el cuartil de millors actors (entre els llocs de l'1 i 33), destacant especialment en el d'Infraestructures, on ocupa la posició 13ª.

Dins del bloc d'Infraestructures, Espanya ocupa el lloc 19 en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) amb una puntuació de 85,3, mostrant la seua fortalesa en l'ús de TIC i en administració electrònica, en les quals se situa en el lloc 17. Esta secció analitza a més l'accés a les TIC i la participació online dels ciutadans.

Gráfico explicado en el párrafo anterior

Enllaços relacionatsEnllaços relacionats