accesskey_mod_content

La Direcció Electrònica Habilitada única (DEHú) posa en marxa una nova secció de ‘Contacta’

03 juny 2021

A partir d'ara el ciutadà podrà rebre un avís per correu electrònic de les noves notificacions o comunicacions rebudes en la DEHú.

El servici de notificacions electròniques de la Direcció Electrònica Habilitada única (DEHú), dependent de la Secretaria General d'Administració Digital, ha posat en marxa una nova secció de ‘Contacta’, que permet l'avís per correu electrònic al ciutadà registrat de les noves notificacions o comunicacions rebudes en la DEHú.

Per a açò, l'usuari ha d'omplir el formulari habilitat en el portal de la DEHú, en el qual pot incloure fins a cinc direccions de correu electrònic i mitjançant el qual autoritza al fet que se li envien les notificacions o comunicacions en les quals figura com a titular o destinatari emeses per les diferents Administracions Públiques integrades en este servici.

La DEHú, accessible a través d'http://dehu.redsara.es http://dehu.redsara.es(Obri en nova finestra) , permet que els interessats, tant persones físiques com a jurídiques, tinguen accés als seus avisos en un sol punt i així reduir la dispersió d'enviaments. Així mateix, s'està treballant en l'entrada progressiva de més organismes en este servici amb la finalitat de facilitar al ciutadà l'accés a les seues notificacions de manera senzilla i directa.

La DEHú és un portal senzill i intuïtiu que oferix totes les garanties tant a grans destinataris i ciutadans com a la entitat emissora.

Més informació en la solució Punt únic de notificacions per a totes les Administracions Públiques – Direcció Electrònica Habilitada única(Obri en nova finestra) del CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Ciutadà
  • Infraestructures i servicis comuns