accesskey_mod_content

Les normes tècniques i els servicis comuns afavorixen la interoperabilitat de les AA.PP.

  • Opinar
  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

04 desembre 2012

Un esforç col·lectiu de les AA.PP. al servici de la cooperació en el desenvolupament i implantació de servicis d'administració electrònica.

Amb la publicació en el BOE de 31 d'octubre de la Norma tècnica d'interoperabilitat de Catàleg d'estàndards(Obri en nova finestra) es completen les 11 normes tècniques d'interoperabilitat previstes inicialment en Esquema Nacional d'Interoperabilitat , gràcies a l'esforç realitzat amb la cooperació de totes les AA.PP. baix el lideratge del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. Estes normes s'acompanyen de guies d'aplicació i d'un altre material complementari, tot açò disponible en el Portal de l'Administració Electrònica.

Les normes tècniques d'interoperabilitat recolzen o descansen per a la seua materialització pràctica en infraestructures i servicis comuns. Existix una col·lecció d'infraestructures i servicis comuns, amb suport legal, que simplifiquen la complexitat de les diverses dimensions de la interoperabilitat i propaguen la interoperabilitat entre les AA.PP. i amb els ciutadans. Estes infraestructures i servicis comuns s'arrepleguen en el Porfolio de solucions compartides i es pot trobar més informació en el Portal de l'Administració Electrònica i en Centre de Transferència de Tecnologia (CTT).
Mes informació en la nota tècnica de l'OBSAE “ Les normes tècniques i els servicis comuns afavorixen la interoperabilitat de les AA.PP(Obri en nova finestra) .”

Més informació en la nota tècnica de l'OBSAE “Les normes tècniques i els servicis comuns afavorixen la interoperabilitat de les AA.PP.”

  • Interoperabilitat