accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

Gal·la Premis d'Internet 2024

  • Senat d'Espanya. Calle Bailén, 3. Madrid
  • 17 maig 2024
  • 12:00

La Gala d'entrega dels Premis d'Internet és l'acte central del Dia Mundial d'Internet i reunirà als millors de l'univers Internet de parla hispana. La Gala se celebrara en el Senat d'Espanya a Madrid el Divendres dia 17 de Maig, a les 12:00

La Gala se celebrara en el  Senat d'Espanya(Obri en nova finestra)  a Madrid el Divendres dia 17 de Maig, a les 12:00, i en ella es reconeix als millors en matèria d'en matèria de Transformació Digital, Marca personal en Xarxes Socials, Emprenedoria i Investigació i Iniciatives per a impulsar la Ciutadania Digital a través d'Internet amb especial enguany a les propostes en matèria d'Intel·ligència Artificial.

L'acte, que es podrà seguir en directe(Obri en nova finestra) , té una benvinguda institucional a continuació hi ha una intervenció sobre el tema "Intel·ligència Artificial i Drets Digitals" per a a continuació procedir amb l'entrega del Premi a la Trajectòria personal, seguir amb els #PremiosdeInternet en les seues diferents categories i acaba l'acte amb els reconeixements als centres escolars. 

La cerimònia serà conduïda per Macarena Berlín periodista espanyola directora i presentadora de programes en La Ser (Els molts llibres) i en RTVE (+Cotes). I estarà amenitzada per Impromadrid Teatre amb els seus sketchs d'Improvisació teatral.

Novetats i curiosideades de la gala de 2024

  • Catifa roja: per la qual han de passar tots els convidats a la Gala, posar per a la premsa i fotografiar-se en el photo-call que dona accés a l'auditori. Podràs compartir les teues fotos durant la Gala en les xarxes socials amb les etiquetes #díadeinternet #premiosdeinternet #ddi2024 #premiosddi2024
  • Piulada-discursos: com són moltes les categories els discursos d'agraïment deuen limitar la seua extensió a una piulada. Tot el que es vullga dir en arreplegar els premis deu cabre en un discurs de com màxim 256 caràcters o 30 paraules.

Programa i Font original de la notícia(Obri en nova finestra)