accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

VIII Jornades Nacionals d'Investigació en Ciberseguretat

  • Seu Afundación, Vigo
  • 21 juny 2023 - 23 juny 2023

Las VIII Jornadas Nacionales de Investigación en Ciberseguridad (JNIC) se celebrarán en la Sede Afundación de Vigo entre los días 21 y 23 de junio de 2023.

L'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) col·labora en la realització d'estes Jornades. INCIBE és l'entitat de referència nacional per al desenvolupament de la ciberseguretat i de la confiança digital de ciutadans, xarxa acadèmica i d'investigació, professionals, empreses i especialment per a sectors estratègics. És missió d'INCIBE recolzar la R+D+i per a generar coneixement i tecnologia que faça front a les necessitats i reptes que plantegen les ciberamenazas i ciberatacs.

JNIC és un congrés científic que promou el contacte, intercanvi i discussió d'idees, coneixements i experiències entre la xarxa acadèmica i d'investigació d'una banda, i professionals i empreses per una altra. Servix d'aparador dels últims avanços científics en la matèria i materialitza un fòrum de debat en el qual presentar perspectives i enfocaments innovadors en ciberseguretat, possibilitant la connexió entre l'acció investigadora i innovadora i el desenvolupament de productes i servicis de valor per a la societat. Investigadors i professionals de diferents punts de la geografia nacional presentaran el resultat de les seues investigacions científiques des de diverses perspectives amb un nexe comú: la ciberseguretat.

Las Jornadas se centrarán en tres ejes: Investigación, Transferencia y Formación en Ciberseguridad. En esta edición los artículos científicos originales se enviarán a publicación en IEEEXplore y las versiones extendidas de los artículos de más calidad se enviarán a un número especial de la revista Wireless Networks (WINET) (Q2).

Web de les jornades(Obri en nova finestra)

Inscripció(Obri en nova finestra)

Programa(Obri en nova finestra)