accesskey_mod_content

Ajuda per a la transició cap a la UNIX 139803:2012

  • Opinar
  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

10 octubre 2013

L'Observatori d'Accessibilitat Web inicia l'actualització i generació de nous materials que servisquen de suport a la implantació del nou estàndard d'accessibilitat web.

L'Observatori Observatori d'Accessibilitat Web és una iniciativa posada en marxa l'any 2010 per la Direcció general de Modernització Administrativa, Procediments i Impuls de l'Administració Electrònica, amb l'objectiu d'ajudar a millorar el grau de compliment en matèria d'accessibilitat dels portals de l'Administració (AGE, CCAA i EELL). Tot açò en coordinació amb la Comissió Permanent del Consell Superior d'Administració Electrònica i del Comité Sectorial d'Administració Electrònica.

Després de la publicació de la resolució del 2 de setembre de 2012 pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Energia(Obri en nova finestra) en la qual s'especifica que la norma 139803:2012 substituïx a la norma 139803:2004, les Administracions Públiques estan treballant en el procés d'actualització al nou estàndard.

El Observatorio de Accesibilidad Web está preparando nuevos materiales de ayuda que sirvan de apoyo para la aplicación del nuevo estándar. Actualmente ya se encuentran disponibles:

Durant els pròxims mesos s'aniran incorporant nous continguts que esperem siguen de gran utilitat per a totes les Administracions Públiques.

A més, els gestors de portals de les administracions públiques poden sol·licitar formar part de la Comunitat Accessibilitat (Obri en nova finestra) en la qual es compartixen coneixements d'esta temàtica.

  • Accessibilitat