accesskey_mod_content

Neix ONE, la Plataforma de l'Oficina Nacional d'Emprenedoria per millorar l'ecosistema digital de l'emprenedor

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

15 març 2024

En one.gob.es els usuaris tenen accés a contingut de valor sobre ajudes, esdeveniments i notícies, a més de recursos d'autodiagnòstic i networking accessibles mitjançant un registre senzill en la Plataforma

Si  s'està emprenent o es té en ment impulsar un projecte, la  Plataforma de l'Oficina Nacional d'Emprenedoria (ONE)(Obre en nova finestra)  pot ser una bona aliada. Engegada per Red.es, s'emmarca en una iniciativa del Govern d'Espanya destinada a la promoció de l'ecosistema emprenedor espanyol. Un projecte que en amb prou feines un mes explica ja amb més d'un miler d'usuaris registrats, interessats a ser part activa d'aquesta comunitat de talent i idees.

La Plataforma ONE ofereix diferents continguts que de forma gratuïta pretenen contribuir a aplanar el camí de tots aquells que es troben en la travessia de l'emprenedoria. Per els qui vulguin fer un pas més s'ofereixen també alguns recursos exclusius, als quals es pot accedir amb un  registre (Obre en nova finestra) senzill. 

El que es pot trobar en la Plataforma ONE

A més de guies de tràmits, convocatòries i ajudes públiques o contingut formatiu, des de l'àrea privada es tindrà accés als següents recursos: 

  • Mapa d'emprenedoria conformada per més de vuit mil startups i agents de l'ecosistema. Un recurs destinat a facilitar accions de networking, col·laboracions entre empreses o la cerca de socis, entre altres objectius.
  • Eines d'autodiagnòstic que permeten a l'usuari obtenir una aproximació precisa tant de la definició del seu model de negoci, com del seu propi perfil d'emprenedor.
  • Agenda d'esdeveniments personalitzada. Es tracta d'un apartat al que es pot accedir des de l'àrea privada de cada usuari on localitzar esdeveniments, encontres empresarials, oportunitats per a la generació de contactes, així com altres activitats d'interès gestionables a través d'un calendari propi.
  • Contingut exclusiu amb informació de valor per a l'ecosistema emprenedor amb novetats del sector, entrevistes, accés a jornades, webinars i esdeveniments digitals, entre uns altres.
  • Proposta de nous encontres, ajudes, activitats i convocatòries que no estiguin recollides en la Plataforma i que funciona com un agregador de contingut sectorial.
  • Servei de suport orientat a la resolució de qualsevol dubte sobre la  llei de startups(Obre en nova finestra) , processos relacionats amb tràmits o la pròpia Plataforma ONE.

D'igual manera, des de la Plataforma es podrà accedir a diferents continguts d'utilitat sobre tràmits relacionats amb emprenedoria, creació d'empreses, així com atracció d'inversió i talent internacional amb explicacions detallades, requisits i passos a donar que facilitin al màxim els processos administratius.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Infraestructures i serveis comuns