accesskey_mod_content

FACe amplia les seves formes d'identificació en la remissió i consulta de factures

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

14 agost 2017

Logo FACE

Per donar un millor servei en la remissió i consulta de factures, FACe posa a la disposició dels usuaris tres formes d'identificació: Cl@ve, signatura electrònica i certificat electrònic. 

Amb Cl@ve l'usuari es podrà identificar a través dels sistemes proporcionats per Cl@ve: Cl@ve Pin, Cl@ve Permanent o certificat electrònic. Els dos primers mètodes estan basats en la identificació per usuari i contrasenya, la qual cosa amplia i simplifica considerablement les possibilitats d'identificació dels usuaris en relació a la seva gestió de factures amb l'Administració Pública.

La signatura electrònica utilitza els serveis de la plataforma @signa, permetent a l'usuari identificar-se a través del Miniapplet i a través de l'aplicació Autofirma, tots dos d'@signatura.

A aquests dos mètodes ja existents s'afegeix el nou mètode d'identificació de validació directa de certificat electrònic, evitant a l'usuari instal·lar component algun en el seu ordinador per a la validació del seu certificat.

En resum, FACe facilita la validació d'un certificat electrònic via Cl@ve, @signatura o certificat electrònic directe. A més, en la consulta de factures, sense necessitat d'identificació, i a partir de certes dades de la factura, podrà consultar l'estat d'aquesta factura.

FACe treballa i evoluciona per donar la màxima cobertura als ciutadans en relació a la seva gestió de factures electròniques amb l'Administració Pública.

Més informació sobre FACe punxant aquí(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Interoperabilitat