accesskey_mod_content

El Principat d'Astúries publica una guia sobre procediment electrònic i sobre les novetats de les Lleis 39 i 40 de 2015

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

22 desembre 2016

Després de l'entrada en vigor de les Lleis 39 i 40/2015, les Comunitats Autònomes van realitzant les seves pròpies guies i manuals per a l'ús i formació del seu personal. Astúries acaba de publicar aquest interessant i instructiu document que pot servir d'ajuda a bastants empleats públics.

El Principat d'Astúries acaba de publicar la guia El procediment electrònic - Les novetats en les noves lleis 39 i 40 de 2015(Obre en nova finestra)  com herrameinta de treball per a tots els seus empleats, a més de para lectura més que recomanada a totes aquelles persones que desitgin aprofundir en els canvis introduïts per aquestes dues disposicions.

Tal com s'aprecia en aquest document de recent publicació, el legislador va estimar convenient realitzar una reforma de l'ordenament jurídic públic que separi en dos textos legals diferents les relacions ad extra i ad intra de les Administracions públiques. Això ha suposat que es desglossi en les esmentades lleis el contingut de la vigent Llei 30/1992 de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (LRJPAC).

Mitjançant la lectura d'aquesta interessant guia, el lector constatarà, en ambdues lleis, l'esforç emprat pel legislador darrere d'agilitar l'actuació administrativa, reforçar els mecanismes de control i supervisió de l'activitat dels ens del sector públic, i flexibilitzar les possibilitats de reorganització del sector públic institucional de l'Estat. 

  • Lleis 39 i 40
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE