Centre de Recerques Sociològiques (CIS) ha publicat, recentment, en datos.gob.es el seu banc de dades, el qual reuneix la col·lecció d'enquestes i estudis qualitatius que el CIS duu a terme des de la seva creació en 1963.

" /> Centre de Recerques Sociològiques (CIS) ha publicat, recentment, en datos.gob.es el seu banc de dades, el qual reuneix la col·lecció d'enquestes i estudis qualitatius que el CIS duu a terme des de la seva creació en 1963." /> PAe - Federació del Banc de Dades del CIS en datos.gob.es
accesskey_mod_content

Federació del Banc de Dades del CIS en datos.gob.es

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

17 desembre 2014

logo dades.gob

El Centre de Recerques Sociològiques (Obre en nova finestra) (CIS) ha publicat, recentment, en datos.gob.es el seu banc de dades, el qual reuneix la col·lecció d'enquestes i estudis qualitatius que el CIS duu a terme des de la seva creació en 1963.

Des del catàleg nacional de dades obertes s'accedeix als fitxers de microdatos del CIS relatius als estudis realitzats a partir de l'any 1997, permetent la consulta de més de 2.000 conjunts de dades. Aquests se sumen als ja disponibles al catàleg, la qual cosa suposa que des de datos.gob.es es puguin consultar més de 6.400 datasets.

Els conjunts de dades publicades pel CIS es troben en la seva majoria en fitxers amb formats estructurats tipus ASCII i són susceptibles de reutilització, quedant autoritzada la seva reproducció total o parcial, modificació, distribució i comunicació, per a usos comercials i no comercials, d'acord a les condicions generals (Obre en nova finestra) d'ús del seu portal.

Gràcies a l'eina Federador, mentre els recursos d'informació estan allotjats en els sistemes del CIS, al catàleg nacional s'agreguen i publiquen de forma automàtica les metadades d'aquests recursos, incloent la URL pública que dona accés a la consulta i descàrrega de la informació. D'aquesta manera, els conjunts de dades de l'entitat podran localitzar-se indistintament en tots dos catàlegs, seguint sempre les eines de cerca de cada lloc web.

Amb aquest pas, unit a la posada a la disposició de la plataforma web d'anàlisi en línia de les seves dades,(Obre en nova finestra) el CIS reforça el seu compromís per l'obertura de dades i la reutilització de la informació pública. A més, disposa d'un espai de dades obertes(Obre en nova finestra) al seu portal web, a través del com es dona accés a les dades que el CIS gestiona, públics i reutilitzables per ciutadans i empreses.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Govern obert
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE