accesskey_mod_content

La Gestió dels Recursos Humans

  • Opinar
  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

10 juliol 2013

Peça clau en la gestió interna de qualsevol administració pública.

Un dels principals reptes de les Administracions Públiques consisteix en l'optimització de la gestió dels recursos humans i la reducció del cost que aquesta gestió comporta.

Existeix una gran diversitat de sistemes de gestió de recursos humans dins dels diferents departaments i organismes, amb la consegüent multiplicació de costos.

Dentro de su política de creación de infraestructuras técnicas de uso común para toda la AGE en el entorno de la gestión de los recursos humanos, la Secretaría de Estado de Administraciones Públicas (SEAP) ha venido desarrollando y poniendo a disposición de los departamentos ministeriales, organismos y agencias, diferentes sistemas de gestión que, además de servir como medio de unificación de criterios en la gestión, permitan ahorros significativos en inversión y mantenimiento de infraestructuras y productos informáticos y, eventualmente, en el personal destinado a su gestión.

Per obtenir més informació sobre este tema pot consultar la nova nota tècnica de l'OBSAE: La Gestió de Recursos Humans

  • Secretària General d'Administracion Digital i Observatori d'Administracion Electronica

0 Comentaris

No hi ha comentaris