accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

Fòrum IT User: Nous impulsos per a l'evolució de l'Administració digital

  • Online
  • 18 maig 2021
  • 9:00

El Pla Espanya Digital 2025 recull entre els seus eixos el impuls a la digitalització de l'Administració Pública. Segons l'informe de la Comissió Europea DESI, Espanya se situa en el segon lloc entre els 28 membres de la UE en la classificació dels països amb millor desenvolupament dels seus serveis públics digitals.

No obstant això, també reconeix que “la mera existència de serveis electrònics no produeix eficiència ni reducció de càrregues administratives, sinó que requereix d'una modernització de processos i adaptació dels canals per aconseguir un ús massiu eficaç, i segur per ciutadania i empreses. Per això, hi ha marge per millorar i atendre les seves demandes, i complir el compromís d'excel·lència per part de les Administracions Públiques”.

L'arribada dels fons europeus NextGenerationEU, la disponibilitat de tecnologia i empreses tecnològiques preparades al nostre país per recolzar a l'Administració Pública en la seva transformació, i la adaptació dels perfilis TIC que treballen en els organismes públics, constitueixen una excel·lent oportunitat per potenciar aquest objectiu de digitalització i, per tant, d'excel·lència de les AA.PP. I l'oportunitat és ara.

Aquests tres eixos seran analitzats en l'esdeveniment “Fòrum IT User: Nous impulsos per a l'evolució de l'Administració digital” el proper 18 de maig de 2021, en el qual explicarem totes les novetats introduïdes en l'última versió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. 

Amb la cooperació de  Fòrum de Col·laboració Públic-Privada(Obre en nova finestra)  i  ASTIC(Obre en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obre en nova finestra) on teniu disponible el REGISTRE, Presentació de l'Esdeveniment i l'Agenda.