accesskey_mod_content

ÁNGELES: portal de formació, capacitació i talent

21 abril 2021

Nova àrea personalitzada d'ÁNGELES amb formació online i foment de la capacitació contínua en ciberseguretat.

El Centre Criptològic Nacional (CCN)(Obre en nova finestra) ha desenvolupat un àrea personalitzada en ÁNGELES(Obre en nova finestra) , el seu portal de formació, capacitació i talent en ciberseguretat, amb la qual amplia els seus serveis de formació online i fomenta, al mateix temps, la capacitació contínua en ciberseguretat. En aquesta nova secció, cada alumne disposarà d'un espai personal en la plataforma, que li permetrà accedir a diferents recursos didàctics i material formatiu en matèria de ciberseguretat, com a cursos i sessions online.
 
Així mateix, els alumnes registrats a l'àrea personalitzada d'ÁNGELES podran descarregar els certificats de finalització dels cursos realitzats i accedir al seu expedient acadèmic, en el qual s'indiquen les hores de formació rebudes, les activitats i continguts cursats i el material de conscienciació, com a infografies. L'expedient de cada alumne, al que es pot accedir via online i descarregar en format PDF, s'actualitzarà de manera automàtica amb la informació i el detall dels nous cursos que realitzi en la plataforma.
 
Tots aquells usuaris interessats a disposar d'un àrea personalitzada en ÁNGELES hauran de registrar-se en aquesta plataforma; per a això, i com a novetat, s'ha habilitat la identificació i registre a través del sistema cl@ve.
 
Amb aquest nou desenvolupament en ÁNGELES, el Centre Criptològic Nacional continua reforçant les capacitats de la seva solució dedicada íntegrament a la formació, conscienciació i capacitació de professionals en matèria de ciberseguretat.
 
  • Seguretat