accesskey_mod_content

Enquesta sobre l'ús de la Intel·ligència Artificial en el sector públic

20 abril 2021

Expresse la seua opinió fins al 15 de maig de 2021 sobre l'ús de la IA en el sector públic

Les solucions d'intel·ligència artificial (IA) tenen cicles de tornada més curts i enriquits per a tots els nivells de governança, la qual cosa proporciona l'oportunitat d'accelerar, millorar l'eficiència i l'eficàcia de la prestació de servicis.

No obstant açò, hem de comprendre millor els objectius, factors impulsors, desafiaments i impacte de qualsevol solució de IA aplicada en el Sector Públic.

Aprenentatge entre parells

La participació de tots els interessats pertinents és particularment important per a una millor comprensió del potencial ús i l'impacte de la IA per al sector públic. Tenint  açò en compte, AI Watch ha establit i coordinat relacions amb representants dels Estats membres i un grup d'experts, procedents d'ambients acadèmics, els think tanks i la indústria que treballen en la IA per al sector públic.

L'objectiu d'AI Watch és recopilar la informació que no seria possible d'una altra manera i tindre informació de primera mà sobre els processos i l'impacte, així com identificar casos d'estudis adequats de IA, per a una anàlisi detallada tanta qualitatiu com a quantitatiu mitjançant la participació d'experts, parts interessades i representants dels Estats membres com a part de la "Junta Directiva del Pla d'Acció d'Administració Electrònica" en un procés de aprenentatge mutu. 

Enquesta

Esta enquesta sobre l'ús de la Intel·ligència Artificial en el sector públic forma part d'esta iniciativa i la informació recopilada ens ajudarà a preparar un  full de ruta en suport de l'ús de la Intel·ligència Artificial per part de les Administracions Públiques a Europa. 

Enllace a l'enquesta

Font original de la notícia

  • Ciutadà
  • Servicis electrònics
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE