accesskey_mod_content

Obert el termini de presentació de candidatures per als Premis de Nacions Unides al Servei Públic 2019

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

19 setembre 2018

Fins al proper 30 de novembre està obert el termini de presentació de nominacions al Premi de Servei Públic de les Nacions Unides, el més prestigiós reconeixement internacional a l'excel·lència en el servei públic

La UNPSA(Obre en nova finestra) promou i recompensa la innovació i l'excel·lència en els serveis públics en suport de la realització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i el principi de no deixar a ningú enrere, que formen del nucli de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

En aquesta edició, el premi il·lustra que el desenvolupament sostenible i la governança efectiva es basen en un servei públic competent. És un prestigiós reconeixement internacional de l'excel·lència en el servei públic i recompensa els assoliments i les contribucions de les institucions de servei públic que condueixen a una administració pública més eficaç i receptiva als països de tot el món.

Les nominacions per l'UNPSA 2019 estan convidades en cinc categories:

  1. Oferint serveis inclusius i equitatius per no deixar a ningú enrere
  2. Garantint enfocaments integrats en les institucions del sector públic
  3. Desenvolupant institucions públiques efectives i responsables
  4. Promovent la transformació digital en les institucions del sector públic
  5. Promovent serveis públics sensibles al gènere per aconseguir els ODS

En 2019, el Departament d'Assumptes Econòmics i Socials de les Nacions Unides col·laborarà amb ONU-Dones en l'organització dels Premis, destacant l'important paper dels serveis públics sensibles al gènere en l'assoliment dels ODS.

Les iniciatives guanyadores seran reconegudes en el Dia del Servei Públic de les Nacions Unides, que el seu objectiu és "celebrar el valor i la virtut del servei públic a la comunitat" al juny de 2019.

Les nominacions han de completar-se en línia al portal d'UNPSA(Obre en nova finestra) .

El període de presentació de candidatures per UNPSA 2019 finalitza el 30 de novembre, 2018. Les normes de presentació i el formulari de sol·licitud en línia estan disponibles en els sis idiomes oficials de les Nacions Unides. No obstant això, encoratgem a totes les organitzacions nominadoras al fet que proporcionin traduccions voluntàries de les seves candidatures en un dels idiomes de treball de la Secretaria de les Nacions Unides, que són anglès i francès.

  • Accessibilitat
  • Cooperació interadministrativa