accesskey_mod_content

Disponible un formulari d'alta genèric per a tots els servicis, excepte l'AEAT

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

22 febrer 2017

L'objectiu és agilitzar tota la gestió en els organismes a l'hora de sol·licitar l'alta d'un servici.

Amb l'ànim d'agilitzar la gestió i facilitar la tramitació d'autoritzacions s'ha procedit a unificar la sol·licitud d'autorització en un únic document que podrà utilitzar per als nous servicis que necessite consultar en la Plataforma d'Intermediació.

Este formulari genèric, s'ha d'acompanyar sempre del nou Excel habilitat per a indicar els procediments administratius i la relació dels servicis per als quals sol·licita autorització en virtut d'aquests procediments. Si ja s'ha remès una vegada, no serà necessari tornar a remetre-ho llevat que hi haja un canvi en el responsable de l'organisme. Periòdicament s'informarà als organismes perquè actualitzen esta informació.

D'esta manera, una vegada remès aquest formulari genèric firmat, només serà necessari remetre l'Excel amb les noves autoritzacions sol·licitades (procediments i servicis).

En relació als servicis de l'AEAT és necessari mantindre l'actual específic tal com sol·licita el cedent.

Estos documents estan disponibles en àrea de Descàrregues de la solució SVD , en l'apartat "Formularis i Procediments d'Autorització".

Li recordem que per a qualsevol aclariment o consulta pot dirigir-se al Centre d'Atenció a Integradors i Desenvolupadors (CAID) del MINHAFP en Creació de sol·licituds de Suport: https://soportecaid.redsara.es/

Més informació sobre la solució PID-SVD en el CTT.

  • Infraestructures i servicis comuns