accesskey_mod_content

Disponible un formulari d'alta genèric per a tots els serveis, excepte l'AEAT

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

22 febrer 2017

L'objectiu és agilitar tota la gestió en els organismes a l'hora de sol·licitar l'alta d'un servei.

Amb l'ànim d'agilitar la gestió i facilitar la tramitació d'autoritzacions s'ha procedit a unificar la sol·licitud d'autorització en un únic document que podrà utilitzar per als nous serveis que necessiti consultar en la Plataforma d'Intermediació.

Aquest formulari genèric, s'ha d'acompanyar sempre del nou Excel habilitat per indicar els procediments administratius i la relació dels serveis pels quals sol·licita autorització en virtut d'aquests procediments. Si ja s'ha remès una vegada, no serà necessari tornar a remetre-ho tret que hi hagi un canvi en el responsable de l'organisme. Periòdicament s'informarà als organismes perquè actualitzin aquesta informació.

D'aquesta manera, una vegada remès aquest formulari genèric signat, només serà necessari remetre l'Excel amb les noves autoritzacions sol·licitades (procediments i serveis).

En relació als serveis de l'AEAT és necessari mantenir l'actual específic tal com sol·licita el cedent.

Aquests documents estan disponibles a l'àrea àrea de Descàrregues de la solució SVD , en l'apartat "Formularis i Procediments d'Autorització".

Li recordem que per a qualsevol aclariment o consulta pot dirigir-se al Centre d'Atenció a Integradors i Desenvolupadors (CAID) del MINHAFP en Creació de sol·licituds de Suport: https://soportecaid.redsara.es/

Més informació sobre la solució PID-SVD en el CTT.

  • Infraestructures i serveis comuns