accesskey_mod_content

Publicades les Directrius SGAD per a elaborar els Planes d'Acció Departamentals per a la transformació digital

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

12 desembre 2017

Ja estan disponibles com a publicació oficial les Directrius de la Secretaria General d'Administració Digital per a l'elaboració dels plans d'acció departamentals per a la transformació digital.

Per a posar en marxa i implantar el Pla de Transformació Digital de l'Administració General de l'Estat  i els seus Organismes Públics(Obri en nova finestra)  és imprescindible que totes les Comissions Ministerials d'Administració Digital elaboren un pla d'acció departamental per a la transformació digital que, seguint les línies establides en l'estratègia general, definisca les pautes per a la digitalització dels seus servicis i el redissenye integral dels seus processos. Amb el propòsit que estos plans seguisquen una mateixa estructura i no es desvien dels objectius establits per l'estratègia general s'han elaborat una sèrie de directrius per a la definició d'aquests plans.

Este document(Obri en nova finestra) representa un conjunt d'indicacions i directrius que, a manera de guia, servirà de suport a tots els Departaments Ministerials en la seua elaboració dels plans d'acció complint amb els objectius, les línies d'acció i mesurades definides per l'Estratègia TIC

  • Infraestructures i servicis comuns