accesskey_mod_content

FACe, el punt propi d'entrada de factures electròniques de la Generalitat Valenciana

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

16 agost 2017

Logo FACE

Les conselleries de la Generalitat Valenciana i els organismes autònoms SERVEF, INVASSAT i IVAT completen el procés de migració a FACE.

Les conselleries de la Generalitat Valenciana i els organismes autònoms SERVEF, INVASSAT i IVAT a través de la Direcció general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions completen el procés de migració del seu antic sistema de punt d'entrada de factures electròniques, proporcionat per un proveïdor de serveis de facturació extern, a l'ús de FACE com el seu punt propi de recepció de factures electròniques.

Durant el passat mes de juliol han finalitzat els treballs que han permès a la Generalitat Valenciana implantar els processos necessaris per adequar els seus sistemes de gestió comptable a la comunicació directa amb el punt general d'entrada de factures electròniques – FACe, la gestió de les quals i manteniment correspon al Ministeri d'Hisenda i Funció Pública. Aquests treballs permetran reduir costos de manteniment i gestió de les plataformes informàtiques de la Generalitat i la millora de l'eficiència en la recepció de les seves factures electròniques.

S'uneixen aquestes conselleries i organismes a altres organismes i entitats de la Generalitat Valenciana que ja venien usant FACe com el seu punt propi de presentació de factures electròniques.

Més informació sobre FACe punxant aquí(Obre en nova finestra) .

  • Ciutadà
  • Interoperabilitat
  • Cooperació interadministrativa