accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE: El servici compartit de gestió de notificacions Notific@

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

03 abril 2017

Clau per al compliment immediat de la Llei 39/2015 en relació amb les notificacions administratives.

La plataforma  Notific@  treballa en col·laboració amb altres infraestructures comunes de diversa índole que, en el seu conjunt, poden canalitzar automàticament totes les notificacions que es generen en les Administracions Públiques, preferentment a partir dels sistemes d'informació mecanitzats, perquè arriben a la seua destinació –persones físiques, jurídiques i unes altres- de la manera més eficient i econòmica possible.

Donada la seua relació directa amb la implantació de la Llei 39/2015 és de gran interés per a totes les Administracions Públiques i per tant el seu ús ha experimentat un gran creixement en els últims mesos.

Per a més informació sobre esta ferramenta, indicadors d'ús i actuacions futures pot consultar la Nota Tècnica " El servici compartit de gestió de notificacions Notific@(Obri en nova finestra) ". 

Per a més informació tècnica sobre esta ferramenta i com fer ús d'ella pot consultar la  secció del CTT dedicada a Notific@ . Per a més xifres i indicadors d'ús respecte de Notific@ pot consultar tots els indicadors detallats disponibles sobre este tema en  DATAOBSAE  .

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Servicis electrònics
  • Ciutadà