accesskey_mod_content

FACe elimina les antigues interfícies de serveis web

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

14 abril 2016

A partir del 9 de maig del 2016 s'eliminaran les interfícies de serveis web per a la gestió de les factures de proveïdors amb versió 2013 romanent únicament les versions 2015

Tal com es va informar el passat 23 d'Octubre del 2015 les interfícies de web services per a la gestió de les factures per a proveïdors sspp, sspp2 i les interfícies per a organismes srcf, srcf2 versió 2013, seran eliminades de FACe el 9 de Maig del 2016. Passant a quedar únicament actives les versions 2015.

És obligatòria la migració a les noves interfícies per a proveïdors facturasspp, facturasspp2 i per a organismes facturasrcf, facturasrcf2 abans d'aquesta data.

Tota la informació sobre les noves interfícies les poden trobar en   http://administracionelectronica.gob.es/ctt/face/descargas

Igualment es recorda que el camp codigoRCF de l'API "confirmarDescargaFactura" passés a ser obligatori a partir d'aquesta mateixa data. Havent-se d'informar obligatòriament aquest camp en la confirmació de la correcta recepció de la factura en el RCF destinatari.

Més informació sobre la solució FACe en el CTT.

  • Serveis electrònics
  • Contractació