accesskey_mod_content

Disponible l'informe REGNA 2015 sobre les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions en l'Administració General de l'Estat

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

04 desembre 2015

S'ha publicat una nova edició de l'informe REGNA 2015, amb l'anàlisi dels indicadors més representatius de la situació i ús dels sistemes i tecnologies de la Informació i Comunicacions, així com del personal TIC emprat. La informació s'ha actualitzat a 01.01.2015 i el període d'enquesta correspon a l'any 2014.

La nova Comissió d'Estratègia TIC (creada per Reial decret 806/2014, de 26 de setembre),que substitueix a l'anterior Consell Superior d'Administració Electrònica, ha elaborat l'informe REINA corresponent al 2015. Aquest informe es ve publicant amb periodicitat anual des de 1988, de tal forma que en els anys paris, aquesta englobat en l'informe IRIA (estudi que comprèn l'Administració General de l'Estat i l'Administració Local) i en els anys imparells es publica en solitari.

En l'àmbit de l'Administració Autonòmica es duu a terme anualment un estudi sobre Administració Electrònica elaborat pel Grup de Treball “Observatori d'Administració Electrònica” depenent del Comissió Sectorial d'Administració Electrònica que es publica també en l'Observatori d'Administració Electrònica.

L'informe REINA , comprèn un estudi exhaustiu que inclou les Organitzacions Central, Territorial i Exterior de l'Administració General de l'Estat, Organismes Autònoms, Entitats Gestores i Serveis Comuns de la Seguretat Social, Agències Estatals,Entitats Públiques Empresarials i altres Organismes Públics, on s'analitzen diferents aspectes relacionats amb les despeses TIC, el parc informàtic actualitzat de l'AGE, programari utilitzat, personal TIC emprat i una breu descripcón de l'avanç de l'administració en xarxa.

Les xifres recollides en l'informe REINA es publiquen també en els formats procesables XLSX i ODS que formen part de la nostra política RISP i que es troben disponibles des del portal  datos.gob.es

Com a resum general s'observa de l'anàlisi de les xifres de despeses TIC,que a diferència d'anys anteriors, es manté pràcticament el mateix  pendent de la corba observada anys anteriors. En canvi s'observa una disminució del personal TIC.

Descàrrega de l'Informe complet en Observatori d'Administració Electrònica

  • Secretària General d'Administracion Digital i Observatori d'Administracion Electronica