accesskey_mod_content

Encomana entre l'Administració General de l'Estat i la FNMT per a servicis de certificació electrònica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

20 octubre 2014

El Consell de Ministres ha autoritzat el finançament necessari per a una encomana global entre l'Administració General de l'Estat (AGE) i la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre- Real Casa de la Moneda (FNMT-RCM), per a la prestació dels servicis de certificació electrònica.

Esta encomana s'emmarca dins de l'Informe de la Comissió per a la Reforma de les Administracions Públiques (CORA), i serà aplicable en els òrgans, organismes i entitats pertanyents a l'Administració General de l'Estat.

A més, aquells organismes que no formen part de l'AGE, així com altres institucions i poders de l'Estat i/o societats estatals que exercisquen funcions públiques, podran sumar-se a l'encomana, prèvia vinculació del pressupost corresponent.

Amb esta encomana global es perseguix reduir l'esforç, temps i recursos dels departaments, organismes encomendantes i de la pròpia FNMT – RCM. A més, suposarà un estalvi de costos per a l'Administració General de l'Estat i la possibilitat d'estendre els servicis de firma electrònica a altres organismes.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa
  • Identitat i Firma electrònica
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE