accesskey_mod_content

Encomana entre l'Administració General de l'Estat i la FNMT per a serveis de certificació electrònica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

20 octubre 2014

El Consell de Ministres ha autoritzat el finançament necessari per a una encomana global entre l'Administració General de l'Estat (AGE) i la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre- Real Casa de la Moneda (FNMT-RCM), per a la prestació dels serveis de certificació electrònica.

Aquesta encomana s'emmarca dins de l'Informe de la Comissió per a la Reforma de les Administracions Públiques (CORA), i serà aplicable en els òrgans, organismes i entitats pertanyents a l'Administració General de l'Estat.

A més, aquells organismes que no formin part de l'AGE, així com altres institucions i poders de l'Estat i/o societats estatals que exerceixin funcions públiques, podran sumar-se a l'encomana, prèvia vinculació del pressupost corresponent.

Amb aquesta encomana global es persegueix reduir l'esforç, temps i recursos dels departaments, organismes encomendantes i de la pròpia FNMT – RCM. A més, suposarà un estalvi de costos per a l'Administració General de l'Estat i la possibilitat d'estendre els serveis de signatura electrònica a altres organismes.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa
  • Identitat i Signatura electrònica
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE