accesskey_mod_content

La Plataforma d'Intermediació de Dades guanyadora dels premis de l'ONU (UNPSA 2014)

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

28 maig 2014

L'ONU té establit anualment el “Programa de Premis al Servici Públic de Nacions Unides (UNPSA)” en el quin la Plataforma d'Intermediació ha sigut guanyadora en la categoria de: “Millorant la prestació dels servicis públics”.

El Premi al Servici Públic de les Nacions Unides (Obri en nova finestra) és el reconeixement internacional més prestigiós a l'excel·lència en el sector públic.

L'objectiu general del Premi és recompensar les contribucions creatives de les institucions del servici públic a millorar l'eficiència i sensibilitat de l'administració pública dels països de tot el món. A través d'un concurs anual, el Premi de les Nacions Unides intenta promoure el rol, professionalisme i visibilitat del servici públic, el programa té com a objectiu descobrir noves innovacions en la governança, motivar als funcionaris públics per a promoure la innovació, elevar la imatge del servici públic, millorar la confiança en el govern i recopilar i compartir pràctiques reeixides per a la seua possible rèplica dins entre els països.

La plataforma d'Intermediació de dades  es va presentar a la categoria, “Millorant la prestació dels servicis públics”, en la qual ha resultat guanyadora. La plataforma d'Intermediació de dades va permetre durant el passat 2013 que no es presentaren 30 milions de documents per part dels ciutadans, amb un estalvi benvolgut de 152 milions d'Euros, a través dels seus més de 34 servicis de verificació i consulta de dades.

  • Interoperabilitat
  • Cooperació interadministrativa
  • Centre de Transferència de Tecnologia