accesskey_mod_content

La Comissió Europea anuncia els premis i-Inclusion 2012

  • Opinar
  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

13 març 2012

Ja es poden presentar candidatures als Premis i-Inclusion 2012. Aquest any els premis estan destinats a persones, així com a organitzacions, empreses i sectors de la societat civil, que treballen a nivell local, premiant als quals defensen el camí a seguir i explotant el potencial de la tecnologia per fer front als reptes actuals.

La Comissió Europea ha obert el termini de recepció de candidatures dels premis i-Inclusion 2012. Aquests premis cerquen descobrir i celebrar les formes més innovadores de tancar la bretxa digital i ajudar a la gent a gaudir dels beneficis d'Internet. Segons els resultats d'una enquesta publicats per la Comissió, gairebé una quarta part dels europeus majors de 16 anys mai han utilitzat Internet. En 2010, la Comissió va celebrar una conferència dedicada a la inclusió digital.

més informació(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà