accesskey_mod_content

Esdeveniments

Congrés & Expo ASLAN2020

  • Palacio Municipal de Congressos de Madrid. Camp de les Nacions. Av. Cabdal d'Espanya, nº 7 Madrid (Espanya)
  • 10 març 2020 - 11 març 2020
  • 9:00

Baix el lema "Tecnologia i Negoci avancen junts", l'Associació @asLAN, amb el suport d'empreses empreses associades i les principals institucions del sector (Obri en nova finestra) organitza el Congrés & EXPO ASLAN2020 els dies 10 i 11 de març en el Palau Municipal de Congressos de Madrid.

El Congrés & EXPO ASLAN, és el principal esdeveniment a Espanya en el qual fabricants internacionals líders en Innovació IT i reconeguts experts en Transformació Digital, compartixen la seua visió i oferixen una perspectiva pràctica de com la ciberseguretat, l'analítica avançada o les infraestructures cloud, impacten directament en aspectes clau del negoci: la confiança de clients, intel·ligència de negoci, flexibilitat, eficiència, etc.

Grans projectes d'infraestructures tecnològiques protagonitzen la XII edició dels Premis(Obri en nova finestra) amb els quals l'Associació @aslan identifica, premia i divulga casos d'èxit en Transformació Digital en les Administracions Públiques. Finalitzat el termini de recepció de candidatures, la relació completa pot consultar-se en Candidatures(Obri en nova finestra) . Els Guardons s'entregaran en el marc del Congrés ASLAN2020.

Inscripció(Obri en nova finestra)

Programa(Obri en nova finestra)

Guanyadors i finalistes dels XII Premis Aslan(Obri en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obri en nova finestra)

 

  • Servicis electrònics