accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

Accessible Europe 2019

  • Corinthia Hotel St George. St George’s Bay Paceville, St Julian’s. Malta
  • 04 desembre 2019 - 06 desembre 2019
  • 08:30

Este esdeveniment està organitzat conjuntament per l'Oficina de Desenvolupament de les Telecomunicacions (BDT) de la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT) i la Comissió Europea, a més de la Secretaria Parlamentària per a Persones amb Discapacidad i Envejecimiento Activo (PSDAA).

Accessible Europe es duu a terme dins del marc de la Iniciativa Regional per a Europa sobre Accessibilitat, asequibilidad i desenvolupament d'habilitats/habilitats per a tots per a garantir la inclusió digital i el desenvolupament sostenible adoptat per la Conferència Mundial de Desenvolupament de les Telecomunicacions de 2017.

Esta iniciativa regional té com a objectiu tancar la bretxa digital i equipar a tots els grups de la societat, incloses les persones amb discapacitat i altres grups de persones amb necessitats específiques, per a aprofitar les TIC, permetent el desenvolupament de capacitats en habilitats/habilitats digitals.  

En este context, el Fòrum se centrarà a promoure encara més el desenvolupament de l'accessibilitat en els països i institucions, a través de l'esforç col·lectiu i la cooperació de les parts interessades i mitjançant l'intercanvi de resultats reeixits dels projectes i iniciatives implementats, amb la finalitat d'intercanviar recursos i solucions i fer que Regió europea una societat més inclusiva. 

Les telecomunicacions i les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) són de vital importància per a l'apoderament de les persones i per a promoure polítiques d'accessibilitat. 

L'esdeveniment ressaltarà la importància d'unir esforços per a eliminar barreres i permetre el desenvolupament humà i la inclusió social de les persones amb discapacitat i altres grups de persones amb necessitats específiques, ja siga a través de la cooperació, el desenvolupament de programes i projectes, i generar associacions i capacitació. 

En línia amb l'anterior, la UIT i la CE han unit esforços per a encoratjar als governs, el sector privat, la societat civil, l'acadèmia i altres parts interessades a promoure l'accessibilitat de les TIC a fi de crear oportunitats justes i iguals per a totes les persones i recolzar una agenda de desenvolupament regional mitjançant el tractament Accessibilitat a les TIC per a persones amb necessitats específiques i, en particular, persones amb discapacitat, com un tema de desenvolupament transversal.

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripció(Obri en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obri en nova finestra)