accesskey_mod_content

Esdeveniments

I Setmana Open Data Lab de Barcelona

  • Citilab. Plaça Ca Suris s/n. Cornellà de Llobregat (08940). Barcelona
  • 11 juliol 2017 - 13 juliol 2017
  • 08:30

Al juliol, l'OpenDataLab organitza la "I Setmana Open Data d'estiu". Una sèrie d'activitats per a aproximar a les empreses i als ciutadans què és, com s'aplica i els avantatges de l'Open Data.

Open Data Lab, d'Iniciativa Barcelona Open Data, organitza este estiu una setmana de formació sobre dades obertes amb la finalitat d'aproximar esta matèria a ciutadans i empreses. La cita tindrà lloc els pròxims dies 11, 12 i 13 de juliol en Citilab.

“Crear projectes basats en dades obertes” és el títol de la primera jornada, que s'emmarca dins de les activitats gratuïtes amb caràcter periòdic que oferix l'Escola Ciutadana Open Data Lab. La xarrada “L'economia de les dades”  tindrà lloc el dia 12 de juliol, en la qual Alberto Abella exposarà el potencial de les dades per a generar activitat econòmica i com les empreses poden reutilitzar les dades per a crear nous productes o bé millorar la seua competitivitat. Al costat d'esta xarrada, se celebrarà també una jornada divulgativa, enfocada a xicotetes i mitges empreses.

El dia 13 de juliol se celebrarà una Deconferencia, en la qual diverses persones explicaran ferramentes i trucs per a l'anàlisi i la visualització de dades. 

Inscripcions(Obri en nova finestra)

Programa(Obri en nova finestra)

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Govern obert