accesskey_mod_content
logo app Notificacions electròniques

Aplicació mòbil "Notificacions electròniques"

És un aplicació per a dispositius mòbils que permet estar al tant en qualsevol lloc de les notificacions i comunicacions oficials.

Proporciona un canal d'entrega segur, confidencial i privat per a les Notificacions i les Comunicacions oficials de l'Administracions Públiques.

IMPORTANT:

  1. Per a poder utilitzar l'aplicació, deuràs abans, donar-te de alta en la web notificaciones.060.es i disposar d'un certificat electrònic.
    Es crearà una bústia denominada Direcció Electrònica Habilitada i des d'eixe moment rebràs les comunicacions i notificacions dels Organismes Oficials adherits a este sistema
  2. Realitzada l'alta online, et podràs descarregar l'aplicació i començar a utilitzar-la.
  3. Hauràs d'instal·lar el teu certificat electrònic en el dispositiu, que et permetrà entrar en la teua bústia per a acceptar, firmar o rebutjar qualsevol comunicació o notificació.

Recorda que és un servici oficial i que per tant els requisits d'identitat, privacitat i seguretat són robusts.

Avantatges

T'oblides d'estar constantment pendent de la teua bústia web de la Direcció Electrònica Habilitada. L'aplicació està sincronitzada amb la plataforma del Servici de Notificacions Electròniques que gestiona la teua bústia web (Direcció Electrònica Habilitada).

L'aplicació, a través de notificacions push del dispositiu, t'informa cada vegada que una notificació entra en la teua bústia, reduint el risc que no conegues a temps una notificació.

Podràs rebre totes les seues notificacions i comunicacions en un únic lloc i tindre-les sempre a l'abast de la mà, en el teu telèfon, amb plenes garanties legals.

Portaràs la teua “bústia” permanentment en la butxaca, estigues on estigues, convertint-se en una ferramenta de gestió molt útil, deixant constància de la recepció de l'enviament.

Descàrrega de l'aplicació

L'aplicació està disponible tant per a plataformes amb sistema operatiu iOS (Apple)(Obri en nova finestra) com Android(Obri en nova finestra)

(Obri en nova finestra)   (Obri en nova finestra)

Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE