accesskey_mod_content
logo app Notificacions electròniques

Aplicació mòbil "Notificacions electròniques"

És un aplicació per a dispositius mòbils que permet estar al tant en qualsevol lloc de les notificacions i comunicacions oficials.

Proporciona un canal d'entrega segur, confidencial i privat per a les Notificacions i les Comunicacions oficials de l'Administracions Públiques.

IMPORTANT:

  1. Per poder utilitzar l'aplicació, deuràs abans, donar-te de alta a la web notificaciones.060.es i disposar d'un certificat electrònic.
    Es crearà una bústia denominada Adreça Electrònica Habilitada i des d'aquest moment rebràs les comunicacions i notificacions dels Organismes Oficials adherits a aquest sistema
  2. Realitzada l'alta online, et podràs descarregar l'aplicació i començar a utilitzar-la.
  3. Hauràs d'instal·lar el teu certificat electrònic en el dispositiu, que et permetrà entrar en la teva bústia per acceptar, signar o rebutjar qualsevol comunicació o notificació.

Recorda que és un servei oficial i que per tant els requisits d'identitat, privadesa i seguretat són robusts.

Avantatges

T'oblides d'estar constantment pendent de la teva bústia web de l'Adreça Electrònica Habilitada. L'aplicació està sincronitzada amb la plataforma del Servei de Notificacions Electròniques que gestiona la teva bústia web (Adreça Electrònica Habilitada).

L'aplicació, a través de notificacions push del dispositiu, t'informa cada vegada que una notificació entra en la teva bústia, reduint el risc que no coneguis a temps una notificació.

Podràs rebre totes les seves notificacions i comunicacions en un únic lloc i tenir-les sempre a l'abast de la mà, en el teu telèfon, amb plenes garanties legals.

Portaràs la teva “bústia” permanentment en la butxaca, estiguis on estiguis, convertint-se en una eina de gestió molt útil, deixant constància de la recepció de l'enviament.

Descàrrega de l'aplicació

L'aplicació està disponible tant per a plataformes amb sistema operatiu iOS (Apple)(Obre en nova finestra) com Android(Obre en nova finestra)

(Obre en nova finestra)   (Obre en nova finestra)

Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE