accesskey_mod_content

Entrega dels ‘Premis Protecció de Dades 2020’

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

09 abril 2021

L'AEPD lliura els ‘Premis Protecció de Dades 2020’ a les persones i entitats més destacades en la promoció d'aquest dret.

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) va celebrar el passat 7 d'abril de 2020 l'acte d'entrega dels ‘Premis Protecció de Dades 2020’ en les categories de Comunicació, Recerca, Proactividad i bones pràctiques en el compliment del Reglament i la LOPDGDD, Bones pràctiques educatives i Bones pràctiques de protecció en internet de la privadesa de les dones víctimes de violència per raó de gènere. Aquests guardons reconeixen els treballs que promouen en major mesurada la difusió i el coneixement del dret fonamental a la protecció de dades, així com la seva aplicació pràctica en diferents entorns.

Premis Entitats del Sector Públic

S'ha lliurat el premi a el Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS), recollit per Ana Cristina Jiménez Peris, directora del Centre d'Atenció Telefònica i Telemàtica de l'INSS, pel treball 'La gestió de la privadesa en l'INSS: Fent realitat l'enfocament 360º', que fa una exposició de la proactividad, les bones pràctiques adoptades i els mecanismes de control establerts per l'entitat, valorant especialment la racionalització d'1.450 fitxers a 43 tractaments marco.

El jurat ha lliurat un accésit a la Diputació de Tarragona, recollit per Enric Adell Moragrega, diputat delegat del Servei d'Assistència a Municipis (SAM) de la Diputació de Tarragona, pel treball ‘Adaptació de les entitats locals de Tarragona, a la normativa de protecció de dades, paper que exerceix la Unitat de Secretària Intervenció (USIM) de la Diputació de Tarragona’, un projecte que realitza una anàlisi de les activitats de tractament comuns, el procés d'implantació d'administració electrònica comuna i informa dels processos de formació dels empleats públics i els càrrecs electes, entre altres aspectes.

Resto de premis i font oficial de la notícia

  • Seguretat