accesskey_mod_content

Pràctiques de referència en la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

07 juliol 2011

La Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia participa activament en el CTT posant a la disposició de la resta d'Administracions Públiques dos de les seues iniciatives més interessants

Estes dos iniciatives poden ser d'utilitat per a la seua implantació en altres Administracions Públiques, especialment en altres Comunitats Autònomes que tinguen competències i estructures semblants.

  • Portal etributos. Sobre forma efectiva l'administració tributària als contribuents de la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia, perquè des de les llars es puga complir amb les obligacions tributàries amb la Comunitat Autònoma com per exemple actes jurídics documentats, compra venda de vivendes o vehicles, operacions societàries, etc.
  • eSatélites. Oferix una metodologia de col·laboració entre els diferents departaments de la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia (CARM) i la plataforma d'i-Administració centralitzada (eA). És un model per a la gestió de l'Administració Electrònica, en estrela i semi-descentralitzat que s'adapta molt bé a l'estructura organitzativa de la informàtica en la Regió de Múrcia

Més informació en el CTT sobre la iniciativa Portal etributos i eSatélites

  • Infraestructures i servicis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE