accesskey_mod_content

La Llei de ciberseguretat de la UE i el marc de certificació de ciberseguretat

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

13 setembre 2019

Amb la finalitat d'ampliar la resposta de la UE als atacs cibernètics, millorar la resiliència cibernètica i augmentar la confiança al Mercat Únic Digital, el Reglament Europeu de Ciberseguretat UE enforteix ENISA, l'Agència de la Unió Europea per a la Ciberseguretat.

L'objectiu que persegueix el  Reglament Europeu de Ciberseguretat(Obre en nova finestra) és triple:

  1. L'objectiu principal del Reglament és enfortir a ENISA per així millorar la coordinació i la cooperació en matèria de ciberseguretat en tot Estats membres de la UE i institucions, agències i organismes de la UE
  2. Estableix un marc de certificació de ciberseguretat de la UE que permetrà el sorgiment d'esquemes de certificació personalitzats per a categories específiques de productes, processos i serveis de TIC.
  3. I, per descomptat, ampliar la resposta de la Unió Europea als atacs cibernètics, per millorar la resiliència cibernètica i augmentar la confiança al Mercat Únic Digital.

Fulla informativa del Reglemento Europeu de Ciberseguretat(Obre en nova finestra) (Digital Single Market EU)

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Seguretat