accesskey_mod_content

ORVE compleix tots els requisits en matèria de Registros previstos en la Llei 39/2015

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

25 octubre 2019

ORVE compta amb les funcionalitats necessàries per estar completament adaptat a la Llei 39/2015, proporcionant un registre electrònic interoperable i interconnectat.

El servei compartit de Registre ORVE (Oficina de registre Virtual) de la SGAD (Secretaria General  d'Administració Digital) permet l'intercanvi registral ens les OAMR (Oficines d'Assistència en Matèria de Registros).

Anteriorment ORVE solament realitzava l'intercanvi de seients registrals amb altres administracions integrades en SIR (Sistema d'Interconnexió de Registres).

Des de novembre de 2018, ORVE no precisa de cap aplicació addicional per proporcionar el servei complet de registre a una administració pública en els termes previstos en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

ORVE permet també la realització de seients d'entrada per al propi organisme (presentacions en la seva finestreta per a ells mateixos) i sortides per a ciutadans, empreses i altres administracions que encara no estiguin integrades en SIR.
 
A més ORVE disposa de serveis web que són adequats per integrar-ho amb altres aplicacions de gestió de les Administracions que utilitzin ORVE com a Registre i amb les seus electròniques d'aquestes administracions. Estan disponibles serveis web de consulta per extreure la informació d'ORVE i serveis web de registre amb anotació de l'anotació registal i eventualment enviament per SIR.

Més informació en la solució ORVE del CTT

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Infraestructures i serveis comuns