accesskey_mod_content

Publicada una nova versió del component instal·lable de Portasignatures

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

30 maig 2019

Portasignatures és l'aplicació que permet incorporar la signatura electrònica en els fluxos de treball d'una organització, així com descarregar signatures i generar informes de les mateixes.

Portasignatures s'ofereix en dos models d'ús:

  • Com distribuible o codi font perquè l'Administració usuària realitzi la seva pròpia instal·lació.
  • Com a servei en el núvol a través de Xarxa SARA.

Com a principals novetats de la nova versió del distribuible, cal destacar, la possibilitat de definir usuaris validadors per a peticions de signatura, enviades per les aplicacions que s'integren amb el Portasignatures. Així mateix, s'ha ampliat la funcionalitat de generació de plantilles, de manera que es permet crear plantilles incorporant usuaris de diferents seus.

D'altra banda, s'ha millorat la generació dels codis QR dels informes de signatura que es poden descarregar del Portasignatures. Amb aquesta nova versió del QR, es permet als usuaris acarar els informes de signatura amb un lector de codi QR, de manera automàtica des del Punt d'Accés General, sense necessitat d'introduir el Codi Segur/Segur de Verificació (CSV).

Per obtenir una informació més detallada sobre les novetats que es proporcionen, poden consultar la solució Portasignatures de el CTT.

  • Identitat i Signatura electrònica
  • Centre de Transferència de Tecnologia