accesskey_mod_content

Esdeveniments

I Encontre ITCIP

  • online
  • 11 març 2021 - 12 març 2021
  • 11:30

El nou projecte de l'Institut de Transferència de Coneixement i Innovació Pública (ITCIP) s'ha dissenyat amb un equip d'experts de les AAPP i amb l'opinió i l'impuls de molts innovadors a través de consultes públiques dins del Projecte TransformAAPP.

Pareix àmpliament assumit que esta societat de la dècada 20/30, en temps de canvi constant i de transformació digital accelerada,  està inserida en una cruïlla econòmic-social aguditzada per la pandèmia; pareix, igualment evident, que les AAPP, urgides per la transformació organitzativa i digital, i agreujades per la crisi sanitària, coneixen esta necessitat d'adaptació als temps per a donar resposta. Facilitar als servidors públics eixa tasca d'agents d'eixa transformació és l'objectiu d'ITCIP.

Objectius de l'encontre

  • Presentar el procés de redefinició d'ITCIP al Club d'Innovadors Públics, a les Administracions Públiques, a Entitats afins, empreses del sector i interessats en general, donar a conéixer les línies i programes d'acció.
  • Enfortir els vincles del Club d'Innovadors Públics fomentant la “Comunitat ITCIP”, com un espai per a compartir coneixement, inquietuds, experiències, etc.
  • Sensibilitzar i reflexionar en la necessitat d'abordar els enormes reptes de futur de les AAPP de forma col·laborativa entre Entitats, entre Innovadors i responsables, entre grups i col·lectius, entre empreses del sector i AAPP, etc.
  • Analitzar noves línies de suport a la transformació organitzativa, a més de la formació i l'aprenentatge, amb assessorament específic a projectes de les AAPP, amb ajuda les persones responsables, amb treball col·laboratiu i intercanvi de BBPP, coneixement, expertise, etc.

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripció(Obri en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obri en nova finestra)

Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE