accesskey_mod_content

La guia "Organització i gestió per a la seguretat de les TIC" s'actualitza

21 gener 2021

logo CCN-CERT

El CCN-CERT ha actualitzat la Guia CCN-STIC-201, en la qual es desenvolupa un marc de referència per a establir les responsabilitats generals en la governança i gestió de la seguretat dels sistemes d'informació de les organitzacions que manegen informació classificada.

El CERT, del Centre Criptològic Nacional(Obri en nova finestra) , ha actualitzat la seua Guia CCN-STIC-201 Organització i gestió per a la seguretat de les TIC(Obri en nova finestra) . En este document es desenvolupa un marc de referència que establisca les responsabilitats generals en la governança i gestió de la seguretat dels sistemes d'informació de les organitzacions que manegen informació classificada, presentant les figures o rols més significatius que assumisquen aquestes responsabilitats.

En la guia s'establixen unes pautes de caràcter general que són aplicables a totes les entitats del sector públic i del sector privat que els aporten solucions o els presten servicis. En este sentit, cada organització ha d'adaptar-les al seu àmbit, naturalesa, competències i entorn singular.

  • Seguretat
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE