accesskey_mod_content

Oberta la primera convocatòria del programa CEF Telecom de 2020

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

26 març 2020

En la primera convocatoria del programa CEF Telecom se ofrecen más de 31 millones de euros destinados a financiar las infraestructuras de servicios digitales de Traducción Automática, Blockchain, eDelivery, eIdentification&eSignature, la Plataforma Europea para Competencias Digitales y Empleo, Europeana y Safer Internet. Además, se han publicado los plazos para la segunda convocatoria de CEF Telecom.

La Comissió Europea, a través de l'Agència Executiva d'Innovació i Xarxes (INEA), i d'acord al Programa de Treball 2019-2020 de CEF Telecom , ha obert la primera convocatòria de finançament de l'any 2020. El termini de presentació de propostes va començar el 28 de febrer i s'ha estès fins al 25 de juny  per a totes les sol·licituds. S'ofereixen més de 31 milions d'euros per al finançament de Traducció Automàtica, Blockchain, eDelivery, la Plataforma Europea per a Competències Digitals i Ocupació, Europeana i Safer Internet.

L'11 de març es va celebrar el Virtual informació CEF day, com a jornada informativa en el qual es van cobrir els sis components pels quals es va obrir finançament el 28 de febrer. Els vídeos i presentacions de la jornada, així com les preguntes formulades pels sol·licitants, romanen disponibles per a la seva consulta posterior.

A més, la Comissió Europea manté els terminis per a la la segona convocatòria del Programa CEF Telecom, que s'estendran del 30 de juny al 5 de novembre. En aquesta segona convocatòria es finançaran BRIS, Ciberseguretat, eArchiving, eHealth, eProcurement, European Digital Mitjana Observatory, Public Open Data i s'oferirà nou finançament per a la Plataforma Europea de Serveis Digitals i Ocupació.

D'altra banda, la Comissió Europea ha retardat l'obertura de la convocatòria de Wifi4EU prevista pel 17 de març sense anunciar nova data, a causa de la pandèmia del Covid-19.

NOTA: El 8 de Maig La Comissió Europea ha comunicat l'ampliació de terminis d'aquesta convocatòria. La notícia ha estat actualitzada en aquest sentit.

  • Cooperació interadministrativa
  • Serveis electrònics